Blog

Despre noi! Despre SC AVR TEXATRADE SRL!

02.07.2021 10:02

            Dacă nu ați mai colaborat cu noi până acum, cred că este timpul să facem cunoștință! Suntem o companie românească de succes, care comercializează online accesorii auto de foarte bună calitate, la prețuri minime. Avem experiență pe piața economică de profil din România și funcționăm încă din anul 2011 în acest domeniu.

            Fără a fi acuzați de lipsă de modestie, precizăm faptul că oferim cea mai variată gamă de accesorii auto moderne și noi din România, în momentul de față.

            Dacă o să aveți răbdare să studiați site-ul nostru de prezentare www.avrtexatrade.ro o să descoperiți toate tipurile de mașini pentru care comercializăm accesorii auto. Cele mai importante categorii de produse sunt accesoriile de tip paravânturi auto, cotiere auto, aparători de noroi, lupe Bixenon, blocatoare parcare și ornamente de tobă.

            Vă recomndăm cu încredere orice tip de ornament auto dedicat! Este un lucru care se va potrivi perfect mașinii dumneavoastră, care va fi și util precum și  estetic.

            Investiția în accesorii auto moderne nu este un lucru deloc greșit, după parerea noastră. Nu sunt foarte scumpe, sunt de foarte bună calitate și au durată foarte mare de viață. Dacă punem în balanță avantajele oferite pentru prețul plătit, în mod cert balanța se va înclina către avantaje și confort.

            Sub brand-ul avr, compania noastră reunește peste 20.000 de produse existente în stoc propriu!!

            Suntem o companie foarte serioasă și dorim, în primul rând, să aducem în România produse de foarte bună calitate pentru autoturismele dumneavoastră. Ne interesează foarte mult nivelul de mulțumire al clienților noștri, precum și  bune de preț.

            Diversitatea produselor comercializate de noi, reprezintă o dovadă a faptului că, stăpânim foarte bine acest domeniu economic.

            Dacă vă interesează produsele noastre și modul nostru de a lucra, așteptăm să ne contactați pentru a discuta în detaliu, inclusiv posibilitatea unei colaborări pe termen lung. Aveți inclusiv ocazia acum, de a deveni revânzători ai tuturor produselor marca avrtexatrade.ro .

            Asteptăm să intrăm cât mai curând în legătură cu dumneavoastră! Să aveți o zi bună!

 

            Cu stimă,

            www.avrtexatrade.ro