Blog

FRUNK by RATI : Revoluționează spațiul de stocare pentru mașinile electrice Dacia Spring!

FRUNK by RATI : Revoluționează spațiul de stocare pentru mașinile electrice Dacia Spring!

Descoperă acum beneficiile FRUNK și adu un plus de funcționalitate mașinii tale electrice Dacia Spring. Redefinește spațiul de depozitare și bucură-te de o călătorie organizată și confortabilă, indiferent de destinație. 

RATI, o companie inovatoare în dezvoltarea de produse și furnizor de accesorii originale pentru mașinile Dacia, aduce pe piață FRUNK - soluția ideală pentru mașinile electrice. Având o capacitate impresionantă de 20 de litri și dimensiuni compacte de 44 x 31 x 13 cm, FRUNK îți oferă spațiul de depozitare de care ai nevoie, indiferent de călătoriile tale. 

Bucură-te de un nivel de practicitate și eficiență care va îmbunătăți experiența ta de condus.

FRUNK by RATI este o soluție inovatoare pentru șoferii de mașini electrice Dacia Spring, care doresc să își mărească spațiul de depozitare din interiorul autoturismului. Acest produs constă într-o cutie rezistentă și ușor de montat, care se fixează în spațiul liber din compartimentul motor al mașinii. Astfel, se transformă acest spațiu nefolosit într-un loc practic și sigur pentru depozitarea obiectelor personale, cum ar fi bagaje, scule, echipamente sportive sau alte accesorii. FRUNK by RATI îți oferă posibilitatea să optimizezi spațiul din portbagajul mașinii tale electrice, fără a afecta performanța sau consumul acesteia.

 

Cu FRUNK by RATI, te poți bucura de mai mult confort și siguranță în călătoriile tale cu mașina electrică Dacia Spring. 

Asamblarea nu a fost niciodată mai ușoară! Cu un simplu videoclip de instrucțiuni disponibil pe YouTube, vei putea instala FRUNK în doar 15 minute. Nu ai nevoie de unelte speciale sau de experiență tehnică, totul este la îndemâna ta. 

 

Nu doar că FRUNK îți oferă un spațiu de depozitare inteligent și accesibil, ci vine și cu un capac elastic de protecție. Astfel, toate obiectele tale vor fi păstrate curate și în bună stare, indiferent de condițiile de condus. 

Siguranța ta este o prioritate pentru noi.

De aceea, FRUNK este proiectat astfel încât să fie fixat în mod sigur la o distanță sigură de sistemul electric al mașinii tale. Separatoarele cauciucate și izolate asigură că FRUNK rămâne bine fixat în loc, fără a pune în pericol siguranța vehiculului. 

 

Pachetul FRUNK vine complet, inclusiv cu kitul de asamblare și capacul elastic de protecție, astfel încât să nu îți lipsească nimic pentru a-ți instala și folosi FRUNK în cel mai eficient mod. Ambalat într-o cutie perfect adaptată de 60 x 40 x 20 cm, FRUNK poate fi livrat comod și eficient, direct la tine acasă. 

Descoperă acum beneficiile FRUNK și adu un plus de funcționalitate mașinii tale electrice. Redefinește spațiul de depozitare și bucură-te de o călătorie organizată și confortabilă, indiferent de destinație.