Blog

Cotieră auto Armster OE1 marca Rati Ungaria

Cotieră auto Armster OE1 marca Rati Ungaria

Cotiera Armster OE1 este un accesoriu auto care se atașează la scaunul șoferului, oferind un sprijin ergonomic pentru brațul acestuia. Această cotieră este proiectată pentru a fi compatibilă cu o varietate de mașini, inclusiv cu cele care au cotiere integrate, sistemul de fixare fiind adaptabil la modelul mașinii. 

Rati este un producător de accesorii auto de înaltă calitate, care își testează produsele în laboratorul său de ultimă generație și în alte laboratoare independente, conform reglementărilor europene privind autovehiculele și siguranța. Produsele Rati sunt recunoscute pentru calitatea lor și sunt comercializate în întreaga lume prin intermediul partenerilor săi de afaceri. 

Cotiera Armster OE1 este un accesoriu util și modern pentru autoturismele de diferite mărci, cum ar fi: Dacia, VW, Opel, Renault, Nissan, Skoda, etc. Această cotieră oferă un spațiu de depozitare pentru obiectele personale și un port USB integrat, care permite încărcarea rapidă a dispozitivelor electronice. Portul USB are o tensiune de 5 volți și o putere de 2.1 amperi, ceea ce asigură o încărcare mai eficientă decât porturile USB obișnuite. Portul USB este amplasat în interiorul compartimentului de depozitare și este accesibil cu ușurință pentru utilizatori.  

Partea superioară a cotierei este fabricată dintr-un material confortabil și moale, care se adaptează perfect la forma brațului șoferului, asigurând o poziție relaxată a acestuia. Capacul cotierei este acoperit cu o piele sintetică, care este ușor de curățat și de întreținut, iar partea inferioară a cotierei este realizată dintr-un material rezistent și solid, care garantează o stabilitate și o siguranță sporită. 

Cotiera Armster OE1 are un compartiment de depozitare care are un capac reglabil pe lungime și se poate deschide și închide cu ușurință, datorită mecanismului tip clic. Acest compartiment de depozitare permite păstrarea în siguranță a obiectelor personale, cum ar fi cheile, telefonul mobil, portofelul sau alte accesorii, și facilitează accesul rapid și ușor la acestea. 

Avantaje       

Cotieraare un design ergonomic și se potrivește perfect pe scaunul autoturismului specificat. Aceasta crește confortul șoferilor în timpul condusului și le oferă un sprijin pentru braț, fiind ușor de montat și nu necesită cunoștințe tehnice avansate. Cotiera vine cu toate componentele necesare pentru instalare.  

În concluzie, cotieră Armster OE1 este o soluție ideală pentru șoferii care vor să aibă un plus de confort și funcționalitate în mașină, beneficiind de un spațiu de depozitare și un port USB integrat.