Blog

Cotieră auto Armster 3 marca Rati Ungaria

Cotieră auto Armster 3 marca Rati Ungaria

Dacă sunteți în căutarea unei cotiere auto care să vă ofere confort și funcționalitate, atunci cotiera Armster 3 de la Rati este o opțiune ideală pentru dumneavoastră. Această cotieră auto este fabricată de compania ungară Rati, care are o experiență de peste 20 de ani în domeniul accesoriilor auto. Produsele Rati sunt testate în laboratoare proprii și independente, conform standardelor europene de calitate și siguranță. Ele sunt apreciate pentru designul lor ergonomic și pentru ușurința de instalare. 

Cotiera Armster 3 este proiectată pentru a se potrivi perfect cu consola centrală a mașinii dumneavoastră. Ea are un compartiment de depozitare spațios, unde puteți păstra obiectele personale de care aveți nevoie în timpul călătoriei, cum ar fi cheile, telefonul mobil sau alte accesorii. Compartimentul de depozitare are un capac glisant, care îl protejează de praf și murdărie. Partea superioară a cotierei este acoperită cu un material moale și plăcut la atingere, care vă oferă o susținere confortabilă a brațului. De asemenea, cotiera Armster 3 este reglabilă pe înălțime, astfel încât să se adapteze la preferințele dumneavoastră. 

Capacul cotierei este acoperit cu un material de calitate, care poate fi ales între piele ecologica sau textil, în funcție de preferințele tale. Materialul este plăcut la atingere și îți asigură un suport optim pentru braț pe parcursul călătoriei. 

  

 

 

Compatibilitatea 

Cotiera se potrivește cu o gamă largă de modele de mașini de la diferite mărci, cum ar fi: Dacia, VW, Opel, Renault, Nissan, Skoda, etc. Astfel, poți beneficia de confortul acestei cotiere indiferent de tipul de autoturism pe care îl conduci. 

Instalarea 

Cotiera Armster 3 este ușor de montat și nu necesită cunoștințe tehnice speciale. Cotiera este concepută să se fixeze perfect pe consola centrală a mașinii specificate și vine cu toate elementele necesare pentru instalare. De obicei, instalarea se face prin prinderea cotierei peste consola centrală cu șuruburile autofiletante incluse în pachet. 

Această cotieră este o soluție practică și elegantă pentru a vă îmbunătăți experiența de condus. Ea vă oferă un spațiu suplimentar de depozitare, un suport comod pentru braț și un aspect modern pentru interiorul mașinii dumneavoastră. Nu ezitați să comandați acum cotiera Armster 3 de la Rati, dacă vreți să beneficiați de un produs de calitate superioară, testat și certificat conform normelor europene.