Blog

Cotieră auto Armster 2 marca Rati Ungaria

Cotieră auto Armster 2 marca Rati Ungaria

Cotiera auto Armster 2 este un produs de calitate superioară, creat de firma maghiară Rati. Acest accesoriu este conceput pentru a fi instalat în consola centrală a autovehiculului și oferă mai mult confort și funcționalitate șoferului. Spre deosebire de modelul anterior, Armster S, cotiera Armster 2 vine cu mai multe caracteristici și funcții noi. 

Cotiera auto Armster 2 este un produs testat și certificat conform standardelor europene privind siguranța și calitatea autovehiculelor.

Rati este o companie care folosește tehnologii moderne în procesul de producție și care își îmbunătățește constant produsele pentru a răspunde nevoilor clienților săi. Produsele acestora sunt distribuite în întreaga lume prin intermediul unor parteneri comerciali de încredere. 

Cotiera Armster 2 are un design ergonomic și poate fi ajustată pe lungime, pentru a se adapta la poziția de conducere preferată de șofer. Materialul din care este fabricată este de înaltă calitate, ceea ce îi asigură o rezistență ridicată și un aspect sofisticat. Aceasta  are și o serie de avantaje practice, cum ar fi o cutie de depozitare integrată, unde se pot păstra diverse obiecte personale. De asemenea, cotiera are un dispozitiv de ajustare a înălțimii în patru poziții diferite și o suprafață căptușită cu un capac mobil în partea din față. Finisajul negru mat al corpului cotierei se potrivește cu interiorul oricărui autovehicul și include un suport pentru pix, un suport pentru monede și o monedă pentru căruciorul de cumpărături. 

 

Cotiera Armster 2 este foarte ușor de instalat și nu necesită cunoștințe tehnice speciale. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile din manualul de montaj și să folosești componentele din pachet. În general, instalarea constă în fixarea cotierei peste consola centrală cu ajutorul șuruburilor autofiletante. 

  

În concluzie, cotiera Armster 2 este o soluție ideală pentru a-ți crește confortul și siguranța în timp ce conduci. Cu această cotieră, vei avea la îndemână obiectele personale și vei putea sprijini brațul într-o poziție relaxată. Cotiera are un raport calitate-preț excelent și se montează rapid și simplu pe mașina ta.