Blog

Cotieră auto Armster S Standard Rati Ungaria

Cotieră auto Armster S Standard Rati Ungaria

Cotiera Armster S Standard este concepută pentru a se potrivi perfect cu modelul de mașină specificat, având un design ergonomic care asigură confort și sprijin pentru cotul conducătorului auto, ajutând la reducerea oboselii și a stresului muscular în timpul călătoriilor lungi. Capacul cotierei este acoperit cu piele ecologică de calitate superioară, care are o textură plăcută și o durabilitate ridicată.  

  

Produsele Rati sunt verificate în laboratorul propriu de ultimă generație și în alte laboratoare independente, respectând normele europene generale privind vehiculele și siguranța. Ele sunt recunoscute pentru calitatea lor și sunt distribuite în întreaga lume prin intermediul partenerilor comerciali.  

Rati folosește tehnologii moderne în procesul de producție și se axează pe îmbunătățirea constantă a calității produselor sale, pentru a răspunde cerințelor clienților săi. 

  

Cotiera are un capac căptușit cu o piele sintetică de înaltă calitate, care se simte bine la atingere și nu se deteriorează ușor. Un avantaj al cotierei Armster S este că are un compartiment de depozitare cu o tavă destul de spațioasă pentru a păstra cheile, telefonul mobil, portofelul și alte lucruri personale mici. 

  

Cotiera Armster S nu interferează cu mișcarea scaunelor față-spate, sus-jos, cu utilizarea frânei de mână, a centurilor de siguranță sau a schimbătorului de viteze. Poate fi rabatată când nu este folosită, până la un unghi de 95 de grade.   

Compatibilitate  

Cotiera Armster S se potrivește cu diferite modele și mărci de mașini, cum ar fi: Dacia, VW, Opel, Renault, Nissan, Skoda etc., oferind mai mult confort pentru șoferi. 

Cum se montează cotiera Armster S? 

Instalarea cotierei Armster S este destul de simplă și nu necesită cunoștințe tehnice avansate. Cotiera este concepută să se fixeze perfect pe consola centrală a mașinii specificate și vine cu toate piesele necesare pentru montaj. De obicei, montajul cotierei constă în prinderea ei peste consola centrală a mașinii cu șuruburile autofiletante din pachet. 

În concluzie, cotiera Armster S este o opțiune excelentă pentru șoferii care vor să-și crească confortul la volan și să aibă acces la obiectele personale, având un design ergonomic și fiind ușor de instalat.