Blog

Umeraș auto multifuncțional marca Rati Ungaria

Umeraș auto multifuncțional marca Rati Ungaria

Umerașul Rati Headster este un produs ideal pentru cei care călătoresc des cu mașina și vor să-și păstreze hainele în stare bună. Acesta este conceput pentru a transporta sacouri, pantaloni, geci, fuste și alte articole vestimentare, fără a le șifona sau deteriora. Este realizat din materiale de calitate superioară, care îi conferă durabilitate și rezistență. 

O modalitate eficientă de a călători cu costumele în stare perfectă este să folosești umerasul Rati Headster. Acesta este un produs al companiei Rati, un lider în domeniul accesoriilor auto, cu sediul în Ungaria. Rati creează accesorii auto de la concept la produs final, folosind tehnologii avansate și respectând standardele europene de calitate și siguranță. Produsele Rati sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor și sunt exportate în multe țări prin intermediul partenerilor comerciali.  

Rati testează produsele sale în laboratorul său de ultimă generație și în alte laboratoare independente, pentru a se asigura că îndeplinesc toate cerințele legale și de siguranță. Rati se angajează să îmbunătățească în mod constant calitatea produselor sale, pentru a răspunde așteptărilor clienților săi.  

Umerasul Rati Headster este un exemplu de produs inovator și practic, care îți permite să călătorești cu costumele fără să le șifonezi sau să le deteriorezi. Este un umeras multifuncțional, care se poate fixa pe tetiera scaunului din față sau din spate al mașinii. Este ușor de montat și de demontat și are un design elegant și ergonomic. Acesta este soluția ideală pentru cei care călătoresc des în interes de afaceri și vor să aibă o ținută impecabilă. 

  

Acesta poate fi, de asemenea, un cadou minunat pentru prietenii sau familia care au nevoie de o soluție sigură și eficientă pentru a-și duce hainele cu mașina. 

Produsul nostru respectă standardele OEM (Original Equipment Manufacturer), ceea ce înseamnă că este testat în condiții dinamice riguroase și este fabricat conform celor mai exigente cerințe ale industriei auto. Mai mult, umerașul poate fi personalizat pentru diferiți producători de automobile, pentru a se adapta la specificațiile lor. 

Cum se montează umerașul auto Rati? 

Pentru a monta umerașul, aveți nevoie de suportul de andocare inclus în pachet, care se prinde pe axele tetierelor cu cele 3 șuruburi furnizate. Acest model este compatibil cu majoritatea mașinilor care au scaune cu tetiere pentru susținerea capului. 

  

Umerașul se poate fixa pe suportul de andocare cu o singură mișcare, pentru o utilizare ușoară și rapidă. Această metodă de montare simplă și practică vă permite să folosiți umerașul fără a pierde prea mult timp cu instalarea lui.