Blog

Coș auto pentru cumpărături marca Rati Ungaria

Coș auto pentru cumpărături marca Rati Ungaria

Acest coș este ideal pentru a-ți păstra cumpărăturile și obiectele personale în ordine și la îndemână atunci când călătorești cu mașina. Poți folosi coșul și pentru picnicuri sau alte activități în aer liber, deoarece are un design modern și atractiv.  

 

 

Un coș practic și elegant pentru mașină, marca Rati Ungaria.  

Coșul are un sistem de prindere special care îl stabilizează în portbagaj, astfel încât să nu se deplaseze sau să se răstoarne pe drum. Coșul este spațios și rezistent, fiind fabricat din materiale de calitate. 

Cumpărăturile devin simple  

Coșul se adaptează la orice suprafață, fie că este vorba de covorul din casă sau de tava de cauciuc din portbagajul mașinii tale, asigurându-ți flexibilitate și confort în utilizare.  

 

Minimizăm contactul cu alții  

Vrei să eviți pericolele de sănătate și igienă legate de coșurile de cumpărături folosite de mulți oameni? Folosește-ți propriul coș personal de cumpărături!  

Acest produs îți permite să faci cumpărături în condiții curate și sigure, folosind propriul tău coș de cumpărături. Poți lua acest coș oriunde mergi, la sală, la magazin sau la parc, fără să te îngrijorezi despre cum îl transporți.  

  

Coșul versatil de cumpărături este o soluție eficientă pentru a duce în siguranță produsele cumpărate. Acesta poate fi folosit în diferite situații, cum ar fi cumpărăturile obișnuite sau activitățile recreative. Cu un sistem inovator de prindere în portbagaj, nu are nevoie de instalare sau de instrucțiuni de montaj, iar plasarea sa pe orice tip de suprafață este liberă. Coșul este fabricat din materiale de calitate durabile, cu o capacitate maximă de încărcare de 12 kg, având dimensiuni standard de 292 mm x 438 mm x 200 mm. Manipularea sa ușoară cu o singură mână face din acest coș de cumpărături un accesoriu simplu de folosit, în timp ce designul său elegant și modern îl face o opțiune atractivă pentru orice stil de viață. 

Un mod eficient de a păstra portbagajul ordonat și curat

Dacă ai nevoie de un accesoriu versatil pentru a transporta și a depozita diverse lucruri în mașină, coșul Rati este soluția perfectă. Fie că vrei să îți păstrezi cumpărăturile, alimentele, băuturile, picnicurile, echipamentul sportiv, jucăriile, cortul sau orice altceva necesar pentru călătorii, coșul Rati îți oferă spațiu și comoditate. Nu este doar un simplu organizator pentru portbagaj, ci și un aliat util în desfășurarea activităților cotidiene.