Cotieră pentru Alfa Romeo

Cotiera pentru Alfa Romeo este dedicată pe modele precum Alfa Romeo Mito, instalându-se între scaunele din față ale vehiculului, oferind un suport suplimentar atât șoferului, cât și pasagerului din dreapta. Ajustabilă pe înălțime, rabatabilă sau glisabilă pentru a se potrivi preferințelor utilizatorului, aceasta este proiectată pentru confortul maxim. Unele modele includ, de asemenea, spații de depozitare pentru obiecte personale, precum chei și telefoane mobile. Pentru cei care petrec mult timp conducând, în special în călătorii lungi, aceste cotiere auto pot fi un accesoriu util și confortabil.


1produse 11

Pe site-ul o-pa.ro, veți regăsi cotiere marca : aVr, Armster S, Armster 2, Armster 3, Armster OE1, Luxury WDC, Vtear, H.L. , etc. Acestea sunt disponibile în diverse forme și culori, precum: negru , gri , crem, etc. De asemenea, materialele care acoperă partea superioară a cotierei , pot fi din piele ecologică sau naturală, respectiv material textil. În general, aceste materiale, utilizate în fabricarea cotierelor auto sunt durabile și rezistente pentru a face față utilizării zilnice și pentru a oferi un nivel ridicat de confort și suport pentru brațe și mâini.

Există două modalități de instalare a cotierelor auto: prin fixare cu șuruburi, care se instalează permanent în vehicul și sunt, de obicei, ancorate în locația centrală dintre scaune, folosind șuruburi și/sau cleme metalice suplimentare sau plug&play, care sunt mai flexibile și pot fi instalate și îndepărtate din vehicul atunci când este necesar. Acestea se pot plasa între scaunele din față, în spațiile de depozitare ale consolei centrale, fără a fi necesară fixarea permanentă cu șuruburi.

În general, cotierele auto cu montaj fix sunt mai robuste și mai durabile, dar pot fi mai dificil de instalat și pot necesita cunoștințe de bază de mecanică auto. Cotierele auto cu montaj plug&play sunt mai ușor de instalat, dar pot fi mai puțin stabile și mai puțin durabile decât cele cu montaj fix.