Blog

Când sunt de folos paravânturile auto?

Când sunt de folos paravânturile auto?

De cele mai multe ori, paravânturile auto sunt utile pentru persoanele care nu au instalat sau nu folosesc în mod constant aerul condiționat din mașină.

Sunt accesorii auto preferate de mulți șoferi datorită faptului că, utilizarea lor împiedică apariția de turbulențe de aer în interiorul autoturismului, precum și a unui zgomot neplăcut.

Există mai multe tipuri de paravânturi auto. În funcție de acest lucru, și modalitatea de montare a lor pe mașină este diferită. Pentru a obține rezultate maxime, este recomandat să apelați la ajutorul unei persoane calificate sau, dacă decideți să le montați dumneavoastră, este recomandat să citiți cu atenție instrucțiunile.

Dacă sunt bine montate pe mașină, atunci și eficiența lor va fi maximă! În afară de faptul că împiedică cu succes apariția turbulențelor auto, paravânturile determină cu succes menținerea unei temperaturi mai bune în interiorul mașinii, precum și o mai bună protecție împotriva razelor de soare. De asemenea, sunt utile și preferate de șoferi în timpul condusului pe timp de ploaie. Picăturile de ploaie pătrund mai greu în interiorul mașinii dacă aveți paravânturile montate deja pe aceasta!

Tot ele reprezintă și un foarte bun obstacol împotriva pătrunderii prafului!

Ce tipuri de paravânturi auto puteți achiziționa cu ajutorul magazinului online www.o-pa.ro?

Acest magazin online comercializează paravânturi auto de foarte bună calitate pentru următoarele mărci de autoturisme: Audi, BMW, Dacia, Nissan, Volfswagen, Ford, Skoda, Opel, Hyundai și Renault.

În continuare, vă prezentăm câteva informații utile despre modelul de paravânturi auto pentru autoturismul tip Dacia  Duster II. Au formă aerodinamică și au fost realizate în mod special, pentru a fi montate pe acest tip de mașină. Sunt compatibile cu modelul Dacia Duster II fabricat după anul 2018. Pachetul conține 4 paravânturi (2 pentru față și 2 pentru spate), kit pentru montaj și instrucțiunile de instalare.

Culoarea lor este fumuriu-transparent, materialul din care sunt confecționate este plexiglasul iar montajul se face cu ajutorul unei benzii dublu adezive.

Toate produsele comercializate de magazinul online www.o-pa.ro sunt de foarte bună calitate! Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon postat pe site sau ne puteți trimite un mesaj la adresa de mail info@o-pa.ro.