Parteneri AVR

Parteneri AVR

Cine suntem noi?


AVR TEXATRADE SRL este o companie romaneasca, care ofera de peste 10 ani o gama completa de accesorii auto partenerilor sai din Romania. Reteaua de distributie acopera intreg teritoriul tarii.

Vrei sa-ti cresti afacerea alaturi de AVR TEXATRADE SRL? Vezi beneficiile tale.

  1. Preturi preferentiale – Partenerii nostri beneficiaza de preturi speciale atat pentru achizitiile en gros cat si pentru cele en detail.  Toti partenerii AVR TEXATRADE SRL beneficiaza si de discount de volum in functie de pragurile stabilite in politica comerciala .
  2. Conditii comerciale flexibile – conditii comerciale adaptate nevoilor clientului;
  3. Suport tehnic – echipa noastra preia rapid orice problema aparuta in desfasurarea activitatii si o rezolva cu promptitudine, ofera informatii tehnice legate de produsele comercializate;
  4. Livrare prompta - conform programului stabilit in prealabil.

Cum pot deveni partener?
Esti interesat sa colaborezi cu noi, doresti sa beneficiezi de preturi excelente si conditii comerciale flexibile sau vrei să ne adresezi intrebari?  Ne puteti contacta telefonic la numarul 0771064314 (Luni-Vineri: 9.00-17.00), prin email la adresa info@o-pa.ro sau oricand prin completarea formularului de mai jos iar noi va vom contacta în termen de o zi lucratoare.