Apărători noroi pentru Peugeot

Apărătorii de noroi pentru Peugeot sunt accesorii exterioare care se montează pe caroseria mașinii, în spatele roților. Aceștia sunt concepuți pentru a se potrivi perfect pe o gamă largă de modele Peugeot, inclusiv Peugeot 2008, Peugeot 206, Peugeot 207, Peugeot 3008, Peugeot 301, Peugeot 307, Peugeot 308, Peugeot 4008, Peugeot 408, Peugeot 5008, oferind o protecție eficientă împotriva noroiului, mizeriei, zăpezii și a altor elemente, prevenind astfel coroziunea și deteriorarea vopselei.



Materialul din care sunt realizate bavetele de noroi este polipropilena, în culoare neagră, acesta fiind stabil în intervalul de temperaturi -50°C la + 50°C și rezistent la acțiunea agenților chimici și a radiațiilor UV.

Instalarea apărătorilor de noroi este foarte simplă și nu necesită echipamente speciale sau cunoștinte tehnice avansate. Aceștia se integrează perfect în design-ul mașinii și oferă o protecție eficientă împotriva noroiului, murdăriei și apei, reducând necesitatea spălării constante a mașinii.